Cloud solutions

Schaalbaar, onze oplossingen zijn onmiddellijk inzetbaar en vereisen initieel geen grote investering. U betaalt net die licenties die u echt nodig heeft en ook qua lokale hardware zijn de start vereisten minimaal of, zoals in de meeste gevallen, voldaan met de bestaande infrastructuur. De licenties kunnen afgestemd en ingeschaald worden op de groei van uw bedrijf, zo betaalt u nooit teveel ook als een medewerker het bedrijf verlaat.

Dankzij de wereldwijde infrastructuur, verdeeld over verschillende redundante datacenters op verscheidene continenten, van onze partners als Microsoft en Nomadesk zijn uw gegevens en applicaties steeds maximaal beveiligd en 24/24u beschikbaar.

Door dit alles werkt het geheel enorm praktisch en heeft u dankzij bijvoorbeeld office 365 automatisch junkfilters, virusscanning en naar keuze backup van uw gegevens ter beschikking. Aangezien alle gegevens en rekenkracht online staan is alle informatie overal en steeds beschikbaar; op het vliegveld, bij uw klant of op uw vakantiebestemming. Bovendien is alle informatie automatisch gesynchroniseerd wat het starten van bijvoorbeeld een tijdelijk en wereldwijd team in verschillende tijdzones in een handomdraai mogelijk maakt.

Cloudcomputing met MadisonUnderwood maakt een flexibele facturatie mogelijk, pay as you go. Zo betaalt u maandelijks enkel voor die resources die u echt gebruikt en kan u een strikt budgettair beleid volgen zonder verrassingen.