Desktop in the Cloud

Wat is Desktop In De Cloud?

Desktop In De Cloud is uw virtueel kantoor in de cloud. Vanaf eender welke locatie, op eender welk tijdstip, op eender welk apparaat, maakt u een verbinding naar uw persoonlijk bureaublad, waarop u gebruik kan maken van uw eigen softwarepakketten. Elke medewerker heeft zijn eigen bureaublad, maar uiteraard kunnen jullie gezamenlijk dezelfde bestanden en documenten benaderen (zelfs al zijn jullie op andere fysieke locaties). Het enige dat u nodig heeft, is eender welke computer en een internetverbinding.

 cloudofficeimage1

Waarom MadisonUnderwood?

MadisonUnderwood onderscheidt zich van andere cloud-providers door u een totaalpakket aan te bieden: naast de installatie, hosting en onderhoud van uw cloudomgeving, kan u bij ons ook terecht voor:

  • Een configuratie en beveiliging op maat zoals u dat wenst.
    We maken uw gebruikers aan, configurereren hun bureaublad en bestandslocaties, stellen beveiligingen in op map- en bestandsniveau (zodat niet iedereen aan gevoelige data kan!), configureren uw printers (zodat u vanuit de cloud omgeving kan printen op de printer naast u), configureren uw mailbox, installeren uw ERP pakket of andere software, enzoverder.
  • Ondersteuning op gans uw IT omgeving.
    Onze helpdesk staat paraat om ondersteuning te geven op uw IT-omgeving. Niet enkel op de cloudomgeving zelf, maar ook eerstelijnsondersteuning aan uw gebruikers. Problemen in Windows? Excel doet moeilijk? Uw printer doet het niet? Onze helpdesk neemt uw systeem van op afstand over en lost het probleem op terwijl u wacht.
  • Opleiding aan uw gebruikers.
    Niet iedereen kan immers even goed met de computer overweg. Opleidingen in groep of individueel, bij ons of bij u, of bij uw gebruikers thuis: we nemen graag de tijd om ervoor te zorgen dat u efficient gebruik kan maken van uw nieuw kantoor in de cloud. Desktop In De Cloud vervangt uw traditioneel computerpark: u heeft geen server meer nodig. Daarnaast heeft Desktop In De Cloud de flexibiliteit om mee te groeien met uw bedrijf: u kan gebruikers en resources toevoegen (of verwijderen) wanneer het u uitkomt.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer info en een vrijblijvende demonstratie : edward.berger@madisonunderwood.com