Cloud Backup

Wat is MadisonUnderwood Backup??

Een goede backup is en blijft essentieel, voor thuisgebruikers maar zeker voor bedrijven. Lokale infrastructuur zoals servers en PC’s blijft gevoelig aan defecten of sofwarematige problemen zoals virussen, en het verlies van belangrijke data (zoals uw boekhouding) kan vaak desastrieuze gevolgen hebben.

Bent u het ook beu om te sukkelen met tapes en externe harddisks die soms wel maar soms ook niet werken? Heeft u geen externe backup en loopt u het risico om bij brand en inbraak alle gegevens te verliezen?
Onze Cloud Backup neemt al deze zorgen uit uw handen. De software kopieert elke nacht alle gewijzigde data naar performante, redundante servers in de cloud.

Onbeperkte opslag – u betaalt enkel de data die u backupt.
– Uw data wordt veilig en geencrypteerd bewaard. MadisonUnderwood kan de data niet lezen!
– Retentie: u kan steeds teruggaan naar vorige versies van uw bestanden.
True Delta Backup: enkel de nieuwe bestanden worden gekopieerd; grote bestanden hoeven niet volledig opnieuw te worden verzonden; enkel de gewijzigde stukken worden gesynchroniseerd.
– Zeer lichte backupsoftware die quasi geen systeembronnen vereist.
– Mogelijkheid om een copy van de backup weg te schrijven naar een lokaal apparaat zoals een NAS – handig indien u uw backup ook intern wil bewaren.

Waarom MadisonUnderwood?

MadisonUnderwood onderscheidt zich van andere backup-providers door onze klantgerichte aanpak. We beseffen dat uw back-up in een noodsituatie van levensbelang kan zijn, en stellen dan ook alles in het werk om u in alle situaties een pasklare, snelle oplossing te bieden.

Daarnaast zijn ook oplossingen op maat mogelijk. Werkt u liever met uw eigen back-upsoftware in plaats van ons pakket? Hebt u nood aan een specifiek ontworpen oplossing gebaseerd op uw persoonlijke noden? Neem vandaag nog contact met ons op, we nodigen u graag uit om samen de mogeljkheden te bekijken.